Ernest Montserrrat, de l’Eina – Joves de La Intersindical, nou membre del Secretariat del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, com a representant d’entitats sindicals

El passat dissabte 4 de juny, a Barcelona, l’EINA – Joves de La Intersindical va participar a la 43a Assemblea General Extraordinària del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, l’espai de trobada del jovent associat del país.

Es va debatre sobre la feina feta durant els últims mesos i planificar la que vindrà, es va fer valoració del Ple Monogràfic de Joventut i es va treballar el Pla Nacional de Joventut que s’està elaborant des la Direcció General de Joventut.

També es van debatre i aprovar resolucions sobre la Renda Bàsica Universal, contra els Jocs Olímpics d’Hivern i a favor d’una reforma laboral que recuperi tots els drets perduts en les darreres reforma i n’aconsegueixi de nous.

A més a més, va ser elegir membre del Secretariat del Consell l’Ernest Montserrat com a representant de l’àmbit d’entitats sindicals. El sindicalisme nacional i de classe torna a ser al capdavant de l’àrea de treball del moviment associatiu juvenil.

És important la presència de l’Eina al Secretariat del CNJC perquè consolida l’organització sindical juvenil republicana com una organització rellevant en la defensa i reivindicació dels drets laborals del jovent del país.

També és important la presència de l’Eina al Secretariat del CNJC ara que s’està elaborant el Pla Nacional de Joventut ja que és rellevant que l’àrea de Treball estigui encapçalada per un representant de l’Eina ja que d’aquesta manera facilita que la visió sindical nacional sigui incorporada.

Cal tenir molt clar que l’única forma de fer front a un sistema capitalista que ens condemna a la misèria és estar organitzades, lluitant pels nostres drets i la millora de les nostres condicions de vida i de treball

© 2024 · l’Eina

This is a staging environment