L’Eina-Joves de La Intersindical dona suport a la creació de l’Escola de Formació Guillem Agulló impulsada per Òmnium Cultural

L’Eina – Espai Jove de la Intersindical dona suport a la creació de l’Escola de Formació Guillem Agulló impulsada per Òmnium Cultural i que avui s’ha presentat a Barcelona.

La presentació ha anat a càrrec del president d’Òmnium, en Jordi Cuixart, i ho ha fet indicant que ha de ser una via per instruir i “mobilitzar la intel·ligència col·lectiva”. Cuixart, que també és el director del centre, ha explicat que pretén “enfortir-nos col·lectivament com a activistes i fer-ho com a moviment d’emancipació”, perquè “aquest país s’ha forjat en la lluita no violenta” i, a parer seu, “només amb la formació podrem avançar”. Aquesta iniciativa vol ser un espai d’aprenentatge teòric i pràctic per a l’enfortiment democràtic i per a la defensa i l’exercici dels drets civils i polítics. La presentació s’ha fet al Parc de l’Espanya Industrial, on han participat una quinzena d’entitats juvenils i els pares del jove antifeixista.

© 2024 · l’Eina

This is a staging environment